De Knoef
Knus & Comfortabel

B&B De Knoef

Bed en breakfast De Knoef is een vrijstaand huisje dat achter in onze 60 meter diepe tuin ligt. De B&B is vrijstaand en heeft alle voorzieningen: Een keukenblokje, een badkamer met douche en toilet, eigen netwerk etc. De B&B is klein, maar fijn. Beneden heeft u een zitgedeelte met keukenblok; Boven heeft u de aparte slaapkamer en badkamer.

De B& is in 2020 volledig verbouwd en vernieuwd en voorzien van goede boilers, elektrische radiatoren, een eigen meterkast etc.

Op de vloeren ligt een hoge kwaliteit geruwd laminaat, wat maakt dat de vloer niet te glad is voor uzelf of uw hond.

De B& is geschikt voor maximaal 2 gasten; Er staat beneden een kleine eettafel voor 2 personen en de slaapkamer (bereikbaar met trap) is voorzien van een comfortabele 2 persoonsboxspring van 1.60 m. breed met een 2-persoonsdekbed.

In de badkamer liggen schone handdoeken voor u klaar.

De woonkamer is voorzien van een flatscreen TV en er is wifi aanwezig.

Gasten met en zonder hond zijn bij ons welkom. Als u geen hond hebt, houd er dan wel rekening mee dat er regelmatig honden bij ons op het terrein zijn.

Ontbijt

De B&B beschikt over een keukenblok met koelkast, een inductiekookplaatje (geschikt om een eitje te koken of een pan soep op te warmen) en een klein elektrisch oventje.

Wij zorgen ervoor dat u alle ontbijtbenodigdheden aantreft. Dus brood, crackertjes, kaas, vleeswaren, zoet beleg, alles ligt voor u klaar. Eitjes, melk en een sapje vindt u in de koelkast. Heeft u andere wensen? Geeft u dit dan aub van te voren bij ons aan, dan houden we daar rekening mee!

Er staat een senseo-koffieapparaat en een waterkoker. Koffiepads en thee zijn aanwezig.

Mocht er iets op raken, geeft u ons een seintje en we vullen het aan.

In de omgeving zijn er verschillende mogelijkheden qua restaurantjes, terrasjes etc.